Uusi
  • Scania DIR-600 polttoainekäyttöinen infrapunalämmitin
  • Scania DIR-600 polttoainekäyttöinen infrapunalämmitin

Scania DIR-600 polttoainekäyttöinen infrapunalämmitin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 995,00
Alkaen: 41,46 €/kk.
Toimituskulut alkaen: 49,90 €
Määrä: kpl

Laske toimituskulut:

Postinumero:
Hottia diesel-infrapunalämmittimen tuottama infrapunasäteily lämmittää lämmitysalueella olevan kiinteän materiaalin, joka toimii lämpöä tasaavana ja varastoivana materiaalina. Tilassa olevista materiaaleista lämpö siirtyy tasaisesti ja miellyttävästi ympäröivään tilaan. Hottia-lämmittimien lämpö ei ole milloinkaan liian kuumaa. Moniosainen ja erittäin tehokas paloprosessi, sekä tarkasti ohjattu polttoainesyöttö varmistavat, ettei ilmaan pääse epämiellyttäviä hajuja tai häkää. Hottia-lämmittimet eivät tarvitse palokaasujen poistohormia, mikäli lämmitettävän tilan ilmanvaihto on riittävä ja oikein toteutettu. Henkilöturvallisuuden varmistamiseksi suositellaan asuintilojen lämmityksessä käytettäväksi palokaasut ulos johtavaa hormia.

Hottia-lämmittimet on testautettu saksalaisen TÜVin laboratorioissa ja niille on myönnetty EU:n asetukset täyttävän standardin mukainen sertifikaatti.

Erityisen hyvin Hottia diesel-infrapunalämmittimet soveltuvat kohteisiin, joissa tarvitaan nopeaa ja tehokasta lämmitystä. Lämmittimen edut ja ominaisuudet on huomattu varsinkin ammattikäytössä ja ne ovat suosittuja rakennustyömailla, teollisuushalleissa, terasseilla ja pressuhalleissa. Laitteet soveltuvat erinomaisesti myös kesämökeille, joita ei lämmitetä niiden ollessa tyhjillään tai mökillä on vain muutaman asteen peruslämpö.

Turvallisuus:
Liekkivahti, ylikuumenemissuoja, ylijännitesuoja, kaatumistunnistin, sisätilan lämpötunnistin, moottorin pyrimistunnistin
Tekniset tiedot:
Lämmitysteho: 7k W
Lämmitettävä alue: 40 m²
Polttoaineet: Diesel- tai polttoöljy sekä valopetrooli
Polttoainetankin tilavuus: 25 litraa
Kulutus: 0,7 l/h
Virrankulutus: sytytys 80W, jatkuva 65W
Jännite: 230V / 50 Hz
Mitat (L x S x K): 77 x 32 x 91 cm
Käyttöaika: 30-32 tuntia
Takuu: 1 vuosi
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.