Prof

RAKENNUSPUHALLIN PROF 2KW IPX4 230V

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 39,95
Alkaen: 8,95 €/kk.
Toimituskulut alkaen: 6,90 €
Määrä: kpl
Lämpöpuhallin Prof 1,0/2,0 KW 230V on pienikokoinen ja tehokas teräksinen lämpöpuhallin pieniin tiloihin, ja se sopii sekä ammatti- että kotikäyttöön. Puhallin on varustettu 1,0 kW:sta 2,0 kW:n tehoon asti säädettävällä termostaatilla. Lämpöpuhallin tarjoaa kokoonsa nähden suuren lämmitystehon esimerkiksi työtiloihin, pieniin varastoihin tai autotalliin. Laite on irti lattiasta, jolloin sen läpi menee vähemmän pölyä ja hiekkaa.

Prof-lämpöpuhaltimen termostaatti ohjaa lämmittimen sähköenergiaa lämmitysvastukselle lämpötilan laskiessa liian matalaksi. Lämpötilan ollessa halutulla tasolla, termostaatti katkaisee virran lämmitysvastukselta. Haluttu lämmitysteho on helposti säädettävissä lämmittimen yläosassa olevan säätönupin avulla. Puhalluksen suuntaa voi säätää liikuttamalla lämmittimen kulmaa ylöspäin tai alaspäin. Tehokas ilmavirtaus 5 m/s.

Lämpöpuhaltimen vastus on ruostumatonta terästä. Ylikuumenemissuoja suojelee puhallinta ja ympäristöä kuumuuden aiheuttamilta vaurioilta. Lämpöeristetyn muovikahvan ansiosta kevyen puhaltimen liikuttelu on turvallista ja vaivatonta.

• Lämmitysteho säädettävissä 1,1 - 2,2 kW
• Tehokas ilmavirtaus 5 m/s
• Tehokasta lämmitystä pieniin tiloihin
• Lämpöeristetty kantokahva
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.