Uusi
  • Mitsubishi Electric FT35VGK-SC ilmalämpöpumppu
Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric FT35VGK-SC ilmalämpöpumppu

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 1450,00
Alkaen: 60,42 €/kk.
Toimituskulut alkaen: 42,90 €
Määrä: kpl

Laske toimituskulut:

Postinumero:
Huippu-uutuus pakkaskeleille

Ympäristöystävällistä R32 kylmäainettä käyttävä Hyper Heating lämpöpumppu, joka soveltuu myös kohteisiin, joissa sisäyksikölle on rajallisesti tilaa. Mallisarjan erittäin suorituskykyiset laitteet kykenevät saavuttamaan jopa yli 3 kW lämmitystehon vielä -25 °C pakkasella! Kyseessä on siis todellinen tehopakkaus, joka ei pakkasta pelkää.

FT -mallisarjan sisäyksiköt ovat pieniekokoisia ja yksinkertaisen tyylikkäitä. Pienen kokonsa vuoksi sisäyksikkö sopii esimerkiksi oven päälle näppärästi. Laitteistosta löytyy myös ominaisuuksia, joilla asumismukavuus saadaan hiottua huippuunsa säästöjä unohtamatta.

Tekniset tiedot
Malli MSZ-FT35VGK-SC + MUZ-FT35VGHZ-SC
SCOP 4,6
Viilennysteho 0,8-4,0 (3,5) / kW
Lämmitysteho 0,9-6,6 (4,0) / kW

Ilmalämpöpumpun asennuksen saa suorittaa ainoastaan koulutettu ammattilainen. Takuuehdot edellyttävät ammattiasentajan käyttöä. Mikäli tilaat pumpun meiltä ilman asennusta niin www.tukes.fi sivuilta löydät asentajat joilla tarvittava koulutus ja mahdolliset takuuasiat hoitaa myös sama asennusliike yhdessä maahantuojan kanssa.
Perus asennus sisältää lämpöpumpun asennuksen, seinäkannakkeen tai maatelineen, max 5m putkivedon, rajoitetun sähkötyön ja lämpöpumpun toimituksen asentajan mukana (30 km säteellä kaupasta). Kysy aina tarkemmat tiedot asennuksesta ennen tilaamista.(Huom! Asennus mahdollinen vain 100 km:n säteellä kaupastamme)
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.