Cello

KAASUGRILLI CELLO PALLADIUM

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 995,00
Alkaen: 41,46 €/kk.
Toimituskulut alkaen: 21,90 €
Määrä: kpl

Laske toimituskulut:

Postinumero:

Cello Palladium on näyttävä 4-polttiminen kaasugrilli, joka on varustettu erillisellä takapolttimella, sähkömoottoroidulla grillivarraskääntimellä, tyylikkäillä led-valaistuilla säätimillä ja ruskistuspoltinyksiköllä.

Grillin tehokkaat putkipolttimet ovat kestävää ruostumatonta terästä. Polttimien päällä on emaloidusta teräksestä valmistetut lämmönjakopellit, joiden tehtävä on suojata grillin polttimia rasvoilta ja marinadeilta, tasata polttimilta nousevaa lämpöä sekä estää liekkien liiallista leimahtelua grillatessa. Grillin grillauspinta-ala on varustettu mattaemaloiduilla valurautaisella grillausritilällä ja kaksipuoleisella valurautaparilalla, jotka tekevät grillistä monipuolisen kaikenlaiseen pihakokkailuun.

Grillissä vakiona olevat Cello Ceramic Burner- eli CCB-lisäpolttimet luovat mahdollisuuksia kokeilla erilaisia grillaustekniikoita. Grillivarraskäyttöön tarkoitettu takapoltin ja toisessa sivutasossa oleva erillinen ruskistuspoltin ovat keraamista materiaalia. Kumpikin CCB-lisäpoltin toimii tasaista ja erityisen korkeaa säteilylämpöä ja tehoa tuottavalla infrapunatekniikalla. Vakiovarustukseen kuuluu myös moottoroitu grillivarras piikkeineen. Varrasmoottori toimii sähköllä (230 V) ja se tulee aina liittää suojamaadoitettuun pistorasiaan.

Jokaisella grilliosan polttimella on oma säätimeen integroitu sytytin. Kun polttimen säätönuppi painetaan sisään ja käännetään, kuuluu naksahdus ja kyseinen poltin syttyy turvallisesti. Takapoltin ja ruskistuspoltin sytytetään niiden säätönuppia ja erillistä paristotoimista sytytysnappia painamalla. Poltinten säätönupeissa on paristoilla toimivat valkoiset led-valot, jotka viimeistelevät grillin nykyaikaisen ja tyylikkään ulkonäön. Led-valot palavat punaisena polttimen ollessa päällä. Tarvittavat paristot eivät sisälly pakkaukseen.

Grilli vaunuineen on pääosin valmistettu ruostumattomasta teräksestä, myös tukeva tuplakansi on rosteria. Kannessa on lasi-ikkuna ja pidempiä grillauksia helpottava lämpömittari. Grillin sisäosa on hyvin kuumaa ja rasvaa kestävää pitkäikäistä emaloitua terästä. Sivutasossa on irrallinen jääpala-astia ja sen päällä bambusta valmistettu leikkuulauta.

Grilliosan molemmilla puolilla on säilytyskaapit, joista toiseen saa kaasupullon kätevästi piiloon. Vaunussa on kahdeksan kääntyvää ja lukittavaa pyörää, jotka helpottavat grillin siirtelyä. Palladium-pihakeittiön mukana toimitetaan suojapeite. Grilliin tarvittava kaasuletku, kaasupullo ja paineensäädin eivät sisälly toimitukseen.

Tekniset tiedot:
• grillausala L 70 x S 45 cm
• valurautaritilä ja valurautaparila
• rosteripolttimet 4 kpl
• CCB-takapoltin ja -ruskistuspoltin
• jääpala-astia ja leikkuulauta
• led-valaistut säätimet
• teho maks. 14 + 3,2 + 3,5 kW
• grillin mitat L 195 x S 61 x K 122 cm
 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.