INFRAPUNALÄMMITIN OPRANIC NOVA 14T 1400W

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 127,00
Alkaen: 8,95 €/kk.
Toimituskulut alkaen: 6,90 €
Määrä: kpl

Infrapunalämmitin Opranic Nova 14T 1400W tarjoaa nopeaa ja tehokasta lämmitystä vähällä energian kulutuksella niin ulkona kuin sisätiloissa. Lämmittimen infrapunasäteily lämmittää kohteensa suoraan ja tehokkaasti ilman kaasupullojen hankkimista tai säilyttämistä.

Kevyt infrapunalämmitin voidaan asentaa seinään tai kattoon, ja se sopii käytettäväksi esimerkiksi parvekkeilla, terasseilla, katoksissa tai erilaisissa työtiloissa niin kotitalouksissa kuin julkisissa tiloissa.

Opranic Nova 14T -infrapunalämmitin on varustettu helppokäyttöisellä termostaattiohjauksella. Se saavuttaa täyden lämmitystehon 30 sekunnissa päälle kytkemisestä, joten sitä ei tarvitse lämmittää etukäteen. Opranic-infrapuna on teknologia, joka tuottaa keskipitkää aallonpituutta ja lämmittää kuin auringon säteet. Se lämmittää esineitä suoraan, ilman että ympäröivä ilma lämpenee. Näin energiaa säästyy ja ilman kosteus säilyy. Verrattuna klassiseen lämmitykseen, Opranic-infrapuna lämmittää jopa 80 % tehokkaammin. Lämmitin muuttaa jopa 90 % käyttämästään energiasta lämmöksi. Lämmön lisäksi kvartsilämmitin tuottaa himmeää valoa.

Pistotulppakytkennällä varustetun lämmittimen voit itse liittää sähköverkkoon, etkä tarvitse sähkömiehen apua asennukseen.

• Teho 1400 W
• Hyötysuhde yli 90 %
• Asennus seinään tai kattoon
• Säätö termostaatilla
• Paino 3 kg

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.