Gree

Gree Free Match 2+1 multi-split ilmalämpöpumppu (kahdella sisäyksiköllä)

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 1695,00
Alkaen: 70,62 €/kk.
Toimituskulut alkaen: 44,90 €
Määrä: kpl

GREE Free Match 2+1

GREE Free Match 2+1 on kahdella sisäyksiköllä varustettu ilmalämpöpumppu kotien ja toimistojen jäähdyttämiseen ja lämmittämiseen. Maailman suurimpana ilmalämpöpumppuvalmistajana GREE:n suuret tuotantosarjat mahdollistavat huippulaatuiset tuotteet kilpailukykyiseen hankintahintaan.
 
Laitteiston tyylikkäät, puhtaanvalkoiset sisäyksiköt soveltuvat niin kotiin kuin toimistoon. Hiljaisia ja huomaamattomia sisäyksiköitä ohjaat helppokäyttöisillä kaukosäätimillä. Kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa hyvän energiatehokkuuden ja hiljaisen käyntiäänen.
 
Erinomainen lämpötilakerroin takaa energiapihin toiminnan ja maapallokin kiittää pienentyneestä hiilijalanjäljestä.

Ilmalämpöpumpun asennuksen saa suorittaa ainoastaan koulutettu ammattilainen. Takuuehdot edellyttävät ammattiasentajan käyttöä. Mikäli tilaat pumpun meiltä ilman asennusta niin www.tukes.fi sivuilta löydät asentajat joilla tarvittava koulutus ja mahdolliset takuuasiat hoitaa myös sama asennusliike yhdessä maahantuojan kanssa.
Malli sisäyksikkö GWH(09)
Malli ulkoyksikkö GWHD(18)

Jäähdytysteho (nimellisteho), kW 2,1–5,8 (5,2)
Lämmitysteho, kW 2,5–5,9 (5,4)
SCOP, energiatehok.luokka, lämm. A+, 3,8
Sisäyksikön mitat, k x l x s (mm) 292 x 806 x 209
Ulkoyksikön mitat, k x l x s (mm) 700 x 955 x 396
Putkien halkaisijat, tuumaa 1/4" + 3/8"

Perus asennus sisältää lämpöpumpun asennuksen, seinäkannakkeen, max 5m putkivedon, rajoitetun sähkötyön (ns. pistotulppaliitäntä) ja lämpöpumpun toimituksen asentajan mukana (30 km säteellä kaupasta). Kysy aina tarkemmat tiedot asennuksesta ennen tilaamista.(Huom! Asennus mahdollinen vain 100 km:n säteellä kaupastamme)
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.