raita

Raita BioBox XL biologinen puhdistamo

Hinta: 1350,00
Alkaen: 56,25 €/kk.
Toimituskulut alkaen: 20,90 €
Määrä: kpl
BioBox XL on biologinen puhdistamo joka on tarkoitettu pienemmille "harmaa jätevesi" määrille. Se soveltuu erityisesti kesämökeille, joissa tuotettava jätevesimäärä on pienenpi kuin 600 l/ vrk:ssa. Puhdistamon tehoa voidaan suurentaa esikäsittelemällä jätevesi saostuskaivolla, tai asentamalla kaksi tai useampia BioBox XL yksikköä rinnan.
Puhdistusteho:
Puhdistamo poistaa orgaanista ainesta ja ravinteita tiukempien ranta- ja pohjavesialueilletarkoitettujen haja-asutus säännösten mukaisesti (BOD 90%, P 85 %, N40 %). BioBox laitteita on virallisessa seuranassa, tutustu tuloksiin raporttisivuilta tästä.

Käyttökulut:
Erittäin pienet, suodatinelementit on puhdistettavia, ei tarvitse sähköä.

Huolto, hoito:
Suodatinelementit nostetaan ylös ja puhdistetaan tarvittaessa (vähintään kerran vuodessa) harjaamalla tai pesemällä ne. Elementeistä puhdistettava jäte kompostoidaa tai toimitetaan jätehuoltoon.

Toiminta
Puhdistus perustuu biologiseen mikrobitoimintaan joka tapahtuu suodatinelementeissä. Elementtejä on neljää eri tiheyttä (150, 290, 350, 450 m2/m3).
Niiden avulla luonnossa yleisesti toimiva biosuodatus (biofilmi) prosessi on tehostettuna pienessä tilassa. Elementeissä olevat mikrobit poistavat orgaanista ainesta, ravinteita biologisesti.
Elementtien suuren pinta-alan (vastaa maasuodatuksessa 10 m2) ja hyvän ilmankierron ansiosta puhdistus on hyvin tehokasta.
BioBox XL toimii hyvin kohteissa joissa on kuormitusvaihteluita, tehostettu suodatin reagoi nopeasti kuormituksen muutokseen.
Puhdistettu vesi voidaan johtaa ojaan, kivipesään tai suodattaa maahan. Vaikoimassamma on SM 150 suodatuslevy (100 cm x 120 cm x 4 cm)jolla pieni tehokas jälkisuodatus on helposti rakennettavissa.
Arvostele tämä tuote

02.04.2016 - AR

Edullinen ja kapasiteetiltaan hyvä valinta kilpailijoihin verrattuna!helppo keveytensä ansiosta yhden henkilön asentaa!