Airrex AH-300 Infrapunalämmitin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 2190,00
Alkaen: 91,25 €/kk.
Toimituskulut alkaen: 34,90 €
Määrä: kpl

Laske toimituskulut:

Postinumero:

Airrex AH-300 on eniten myyty polttoainekäyttöinen diesel-lämmitin. Eikä suotta.

Airrex AH-300 infrapunalämmittimestä ei tarvitse viedä erikseen pakoputkea ulos, kun laitetta käytetään sisätiloissa kuten halleissa, autotalleissa, teltoissa, ym. Tämä lämmitin ei tuprauttele ilmaan käryä eikä näkyvää savua.

AH-300 lämmitin toimii muun muassa ruuantähteistä valmistetulla Neste Green Heatilla, sekä normaalilla dieselillä sekä polttoöljyllä.

Airrex AH-300 diesel lämmittimen käyttö on erittäin edullista. Täydellä teholla käydessään lämmitin kuluttaa tunnissa vain reilun litran polttoainetta. Jos lämmitettävä tila normaalisti eristetty 500-kuutioinen halli, ulkona on +0c ja sisällä ylläpidetään +15c asteen lämpötilaa niin Airrex AH-300 kuluttaa polttoainetta noin 2,5-3 litraa vuorokaudessa.

Tässä infrapunalämmittimessä ei ole lainkaan puhallinta. Laitteen tuottama infrapunasäteily lämmittää materiaalia, ei ilmaa. Infrapunalämpö jakautuu tasaisesti kaikkiin suuntiin ja on miellyttävän tuntuista myös laitteen vieressä oleskeltaessa. Airrex AH-300:n tuottama infrapunalämpö leviää isossakin tilassa tasaisemmin kuin puhaltimella varustetulla lämmittimellä.

Airrex AH-300 lämmittimessä on 12 eri turvajärjestelmää, joten se on erittäin turvallinen lämmitin. Lämmittimestä säteilevä lämpö ei ole polttavan kuumaa eivätkä laitteen pinnat ole tulikuumia.

Lämmittimen käyttöönotto on erittäin helppoa, sillä se ei vaadi kiinteää asennusta. Pyörillä kulkeva lämmitin on helppo siirtää haluttuun paikkaan. Airrex AH-300 on erittäin hiljainen: sen äänitaso on ainoastaan 48dB.

Airrex AH-300 on paras lämmitysvaihtoehto erilaisten tilojen tehokkaaseen ja miellyttävään lämmittämiseen. Lämmitin soveltuu käytettäväksi kohteissa, kuten teollisuushallit, työtilat, konesuojat, tallit, hallit, maalaamot, taukotilat, huoltoautot, yleisötapahtumat, korjaamot, terassit, teltat ja rakennustyömaat.

Airrex AH-300 lämmittimellä on tehtaan myöntämä vuoden takuu. AH-300:n takuun saa laajennettua veloituksetta 3 vuoteen aktivoimalla lisätakuun verkkopalvelussa. Laitteen jokainen osa löytyy varaosana suoraan maahantuojan hyllystä, joten varaosatoimitukset onnistuvat ympäri Suomen parissa päivässä.

Tekniset tiedot

Lämmitysteho: 13-15 kW/h
Soveltuvat polttoaineet: Neste Green Heat (biodiesel), diesel tai polttoöljy
Polttoaineen kulutus: 1,05 – 1,24 L/h (jatkuvalla lämmityksellä)
Polttoainetankin tilavuus: 45 L
Kuivapaino: 41 kg
Virrankulutus: 80 W (230 V, 50 Hz)
Mitat: (L x S x K): 950 x 305 x 1000 mm
Melutaso: 48dB
Lämpötilan säätöalue: 0-40c

  • Hienostuneet hipaisukytkimet
  • Hajunehkäisyjärjestelmä
  • 12 turvajärjestelmää
  • Automaattinen termostaattiohjaus
  • Ajastinkello 0-24 h
  • Intervalliajastin
  • Polttoaineen tason, kallistuksen, ylikuumenemisen ja polttimen toiminnan ilmaisin ja hälytys
  • Helppokäyttöinen soft-touch ohjauspaneeli led-näytöllä, sekä kaukosäädin

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.