Bio Kill 480 ml

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
11,90 €
Alkaen: 8,95 €/kk.
Toimituskulut alkaen: 6,90 €
Määrä: kpl
Ruiskute ryömivien hyönteisten torjuntaan kodeissa, varastoissa ja laitoksissa.

AVAINOMINAISUUDET:
- hyvä teho kodin tuhohyönteisiin
- vesipohjaisena ei tahraa
- ei haise

Tehoaine: permetriini 2,5 g/l
N, R50/53, S2-13-24-29
LD50-arvo: yli 20000 mg/kg

Ominaisuudet:
Bio-Kill on torjunta-aine ja levitysväline yhtenä kätevänä ruiskupullona. Pakkauksessa on käyttövarma kolmeasentoinen ruiskutuspistooli. Suuttimessa on kaksi käyttöasentoa ja "stop"-asento. Valmiste tehoaa pinnoilla ja piilopaikoissa oleviin hyönteisiin, joita ovat kovakuoriaiset ja niiden toukat, koi- ja koisaperhoset ja niiden toukat, torakat, sokeritoukat, muurahaiset, kärpäset, ampiaiset, hyttyset, seinäluteet ja kotieläinten syöpäläiset.

Bio-Kill on vesiemulsio. Tuote on täysin hajuton jo käytön aikana. Käsittely ei tahraa tekstiilejä, puuta, tapetteja eikä muitakaan materiaaleja. Vaikutus hyönteisiin on nopea, ja se kestää useita viikkoja.

Huomautukset:
Valmiste ei tehoa vakka- eikä rohmukuoriaisiin.

Käyttö:
Ravistettava ennen käyttöä. Käytetään sellaisenaan laimentamatta suoraan pakkauksesta pumppaamalla. Suihkun muotoa voidaan säätää suutinta kääntämällä. Hienojakoista nestesuihkua käytetään seinä- ym. pintojen käsittelyyn.Kapea suihku soveltuu rakojen ja muiden ahtaiden paikkojen käsittelyyn, esim. hevosmuurahaisen pesän tuhoamiseen porareiän kautta.Käsittely uusitaan tarvittaessa 2-4 viikon välein. Sisähyönteisten torjumiseksi nurkat, raot, halkeamat, hormit ja muut paikat suihkutetaan kosteiksi, mutta ei märiksi.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

    Artikkeleita ei löytynyt.